Mazlavá mračna
Jsou kopců lačná
Vyplivují kosti léta
Zas Bílé hory
Fakt jako sorry
To chcem ať nic nerozkvétá?
Sníh plný sazí
Únory mrazí
Místo krále radši cara
Bez naší snahy
Nepřijdou záhy
Nikdy žádná další jara
Srpnová níže
Vyžrala spíže
Umřem strachy místo hlady
Z lenosti z nudy
Věříme v bludy
Nedožijem listopady
O tom to je, bohužel..
17.01.2021 09:41:38 | Knoflík