Některé noční můry straší, když spíme,
ale hlavní je, že se z nich probudíme. :o)
Je dobře, že máš u sebe němou tvář,
co tě olíže a položí hlavu na polštář...
17.01.2021 19:25:07 | Z nitra
Moc děkuji. Krásně řečeno. Teď Jack kouknul jednou částí těla do zimy a zase se schoval do tepla.
17.01.2021 19:58:28 | mkinka
Jakékoliv zvíře v blízkosti je balzám. Ať pejsek nebo kočička. Vždy dokáží přivést člověka na lepší myšlenky. :-)
17.01.2021 14:36:33 | Kubíno