Za okny svítá už po noci probdělé
Hodiny přemýšlím jenom o ní
Vzpomínky, co mi z nich mráz běhá po těle
Ještě, že za pár chvil budík zvoní
Jako už tolikrát, vstát ráno z postele
Nemyslet na to, jak krásně voní
Být zas chlap, tvářit se vážně a dospěle
Smazat ji z kontaktů telefonních
A ty tu vedle spíš, máš vlasy na čele
a já vůl chovám se podle a zbaběle
Silná jsi vždycky jak stádo koní
Hladím tě po vlasech něžně a nesměle
tak, jak to dělají proradní manželé
když srdce tříští se o svědomí
Kdyby šlo smazat všechno,
jako to telefonní číslo...
Hodně štěstí a sil, R.K.
28.01.2021 06:04:21 | Emily Říhová
Je fajn že klasická forma poezie ještě nevymřela. Moc povedené
21.01.2021 18:19:00 | Clown