Musím.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Musím psát.
Ukojit strach.
Sebe vyklepat.
Svoji svíčku v sobě mám.
Nezhasínám.
Svítím dál.
Ani v šeru neskončí můj žal.
Duše propletence znám.
Má cesta neznámá.
Cíl nekonečný.
Všude úsečky, tečny.
Den zmatečný.
A tak volám pro kočičí šlápoty.
Do sloty! Do sloty!
Začátek dne samé trampoty!
Písmenka jsou moje znaménka.
A v duši opětovná pružinka.
Nevzdá se nikdy Mkinka.
V duši jméno vichřice
a rozsévat chce udice,
i když občas je hodna blázince.
A kdyby potkala zlatou rybku,
Mkinka z ulice,
jedno přání bez zaříkání
zaslat by chtěla,
co sama by neuměla,
horu vtipů by
pro všechny vysázela,
ale je paní malá
a tak vám o sobě zazpívala.
Přečteno 176x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Psavec, Dejvis, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)