Zmrzlé slzy.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Zmrzlé slzy.
Jed tvoří.
Tělo je ve zkáze.
Smrt se dvoří.
Kal a kal.
Kdo zavzlykal?
Mluva těžkne.
Kráter nespadne.
A mlčení.
Skoro klečení.
Odplížení.
Naděje není.
Od světa odklonění.
Sebe pohřbení.
Není naladění.
Bez směrování.
Úklid v sobě není.
Marné pobízení.
A tak slova spí.
Bez rozřešení.
A možná fontána dodá jiskru
do lepších zítřků.
Jako malá já jí milovala
a Vltavu poslouchala.
Vážná hudba je mi blízká.
Po kultuře se mi stýská.
Přečteno 209x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, R.K., Dejvis, Tomcat, V.N.Losinský, Frr, Amonasr, Daniela, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)