Protože chci
Všechno je to jako kdysi..
Přijde mi, že až teď je to pravdivé.
Mezi sladkou naivitou kape jed
A já ti to nasáklá touhou, žeru.
A dobrovolně se nechávám otrávit.
Hltám každé slovo, když ležím vedle tebe a vím, že ráno budu trpět.
A občas se někdo zeptá proč?
Protože mě to baví, je to touha.
Protože i na chtít je chtíč krátký...
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, enigman, Psavec, jenommarie, Iva Husárková, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (3)