Já nevěřim že máme celej život předurčenej, ale mysim, že jsou věci, který jsou daný, třeba nějaký setkání, ale záleží jen na nás, jak se k těmhle událostem postavíme a jestli je umíme využít ve svůj prospěch, nebo ne..
23.04.2008 12:39:00 | Darkened.Skye.
je to dobré, ale Osud, no příliš lidí na něj nevěří. "Já si svůj osud určuji sám. Osud je stejný všem lidem a to zemřít..." Tohl je dle mne jejich většinový názor. Ale i Osud může existovat a ti kdož věří se opravdu ptají, proč...
22.07.2007 12:55:00 | Santinan Black