Kardiostimulátor
Věř mi, děvče, mě ubývá sil,
může za to snad ten drát,
že v čase mnoha chvil
já nemám odkud sílu brát.
Tak často chodím v království víl
ležet, spočinout i spát,
abych z jejich čar tam musil
k životu chuť zas nasbírat.
I když bych spoustu whisky pil,
že lék bych musel si dát,
náhled na život bych nezměnil.
Vskutku - není znovu o co stát.
Prý život občas krásný byl,
jak tvrdí ten literární brak.
Vždyť kdo záměrů svých docílil,
vždy jen díky moudré Štěstěny rad.
Snad je to věk i života styl,
osud, náhoda i karma, pak,
ač všechno jsem už zkusil,
prát se mi s ním nechce. Tak!
Přečteno 176x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Discipulos, OpilyJohn, Isla
Komentáře (3)
Komentujících (3)