Krabice

Krabice

Šest plných krabic
a šest smutných očí,
takhle se roztrhlá
rodina loučí.

Rouškou zkouší zakrýt,
že jsou smutku plní.
Sami sobě slíbili,
že dnes budou silní.

Všichni tři jen klopí zrak,
všichni se cítí obětí.
Jen ticho a chlad,
žádné sbohom, žádné obětí.
Autor Ešus, 05.02.2021
Přečteno 136x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutná doba *

05.02.2021 18:57:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí