Děkuji.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Děkuji.
Oroduji.
Děkuji všem,
co jste se mnou mluvili.
co jste mě z dálky hladili.
Bez vás umřela bych
před chvíli.
Vy všichni tady jste anděli.
Vy všichni tady jste anděli.
Holé stěny by mě pobili.
I ti, co si se mnou rady nevíte.
Z dálky ruku podáváte.
Deprese krutá saň.
Bere si svou daň.
Bez vás nedýchám.
Umřel by život sám.
Přečteno 180x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)