Až budu umírat
a má duše bude opouštět tělo,
vyrvěte mi srdce
a pohřběte jej v řádek.
V řádek neviditelné knihy,
vprostřed otřepaných frází.
A odneste ji
na větrný pahorek
a stránky rozesejte po
údolí,
aby mrtví nalezli klid.
A všechna ta nevyřčená slova
začnou dávat smysl.
Hluboká myšlenka je ve Tvé básni, která se mi líbí.
..ST..
08.03.2021 23:06:54 | Jaruška