Uschlé květy a zahradní dvířka,
krásná to dívka se nedočká zítřka.
I ty nejkrásnější oči jednou vyhasnou,
když tančíš tanec zapomenutých bohů
s dívkou tak překrásnou.
Uschlé květy a zahradní dvířka,
krásná to dívka se nedočká zítřka.
Nepoznala ďábla v obleku anděla
a proto zemřít dnes musela.
Smrt, ta jediná přijde když zavoláš,
ona stane se královnou podsvětí,
pouze proto že jsi lhář.