Odpusťte mi kamarádi!
Anotace: Ze sbírky Pro vozíčkáře 2021.
Odpusťte mi kamarádi,
co a jak jsem zkazila.
Můj život občas Godzila.
Není jízda spanilá.
Odpusťte mi kamarádi,
jsem hříšnice a uličnice.
Vy mě slzy utřete!
Jsem malá holka,
co občas tak a tak kouká.
Vy kamarádi na vozíku,
dejte mi radost do pytlíků.
A budu mít radost poupěte.
Vy to jistě umíte.
Ať není smutná duše dítěte!
Přečteno 182x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Tomcat, Frr, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (3)