Pomoc
Anotace: Vzdávám se života, do zkázy míří. Nechi už trápení, smutek v hlavě víří....
Vzdávám se života,
do zkázy míří.
Nechi už trápení,
smutek v hlavě víří.
Klid,
bezpečí.
Doktor,
co vyléčí.
Odpuštění,
krásný den.
Zapomenuto,
kéž byl to jen sen.
Konec výčitek,
začátek strachu.
Opuštění na dosah,
já zase zklamu :(
Konec slz,
tupé bolesti.
Začátek studu,
schováného zapěstí.
Klid,
bezpečí.
Doktor,
co žal mi jen vyléčí ...
Komentáře (0)