Anotace: prej bych měla psát o jídle. snaha vzít do ruky pero, protože nemůžu zmáčknout spoušť.
smutek je jako čokoláda jeden kousek nikdy nestačí
11.02.2021 07:47:58 | Clown
Pěkná básnička, povedla se Ti.
10.02.2021 23:01:44 | Jaruška
nikdy si nebudeš dost
ani kdyby tě zbylo maličko
nejmíň
smutek je sladkej
hutně návykovej
jako vata co snídáš
a kafe co obědváš
s vlkama řveš na měsíc
už ti tvý tělo nevěří
ani nebe plný hvězd
co se divíš
když je ho pořád
každým dnem míň
10.02.2021 19:53:55 | ElaJah