To, co se stalo, nemůže se odestát
...ale já tě mám ještě pořád ráda
Ve snech bloudím a vzpomínám
...na ty chvíle, kdy nebyla jsem sama
----
Když zavřu oči, vidím to jak včera
...ten okamžik, kdy jsem tě poprvé uviděla
Dech se mi zastavil a krev ve mně vřela
...nikdy jsem po nikom tolik netoužila
___
A teď máme každý svou cestou jít
... na vše hezké zapomenout
Deset let prostě zahodit
...a duši nechat pošramocenou
----
Myslíš, že můžeme to ještě zkusit znova?
A číst stejnou knihu ještě jednou? Hmm...
04.04.2021 23:13:42 | poslední
Zatím naštěstí nebyla napsána poslední stránka našeho příběhu... Tak uvidíme... Moc děkuji za nahlédnutí a za komentář...
08.04.2021 14:13:15 | Bartika
Pokud oba budou chtít a opravdu i o to stát..cítit, že jejich cesty..se ještě úplně nerozešli..neslepovat .jen s láskou srdci lze vše zvládnout;)
Jinak..nemá smysl
Společně
16.02.2021 09:42:52 | jenommarie
Děkuji moje milá Maruško. Uvidím zda zvládneme to či ne. Ale dám vědět...
16.02.2021 11:39:07 | Bartika
Milá Bartiko, přeji TI moc..ať jsi hlavně šťastná **;) Pěkný 8a pěkné dny TI přeji
16.02.2021 19:11:05 | jenommarie