Možná jsem blázen.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Možná jsem blázen
a líbám se s básněmi.
Hledám něco
a projdu frontami.
Možná jsem cvok,
co se nezvládá,
ale mám vás ráda.
Jsem tady a budu.
Bez vás nebudu.
Jste motor i ventil.
Já trochu břídil,
co se v básni upil.
Já píši o tom,
co prožívám.
Nikde žádný klam.
Ve všem je můj život sám.
Můj osobní deník.
Můj bolavý jazyk.
Moje vzlyky, rady, nářky.
Vypovídám všechny pátky.
Život je vratký a krátký.
Moje báseň není běžná,
je to vzlyk a řev děcka.
Možná i terapie
a sten, co protlačuje.
Kde kápla právě slza moje?
Co prožívám,
to víte.
Nejsem introvert.
To dobře tušíte.
Tak báseň ne báseň máte.
Ať se všichni rozhádaní udobříte
a nic si nevyčítáte.
Vždyť se všichni rádi máme,
i když se občas zubíme.
Svět nepředěláme,
tak ať se máme
a po rozích nebrečíme.
Tak mávám všem,
trochu hromosvodem.
Jsem i éterem.
Pozdrav s nevšedním praporem.
Přečteno 189x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Isla, Amonasr, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)