Zase brečela jsem do polštáře.
Anotace: Odraz světla v temnotě 2021.
Zase brečela jsem do polštáře.
Přišla kočka.Olízala tváře.
Zase máčela jsem se v beznaději.
Otřela se kočka. Přišlo pomazlení.
Píši o ní. Krásné sdělení.
Bez ní mě není.
Jsem její mazlení.
Ona moje přitulení.
Života potěšení.
Přečteno 179x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Bartika, Isla, Marten, Psavec, Amonasr, P.Balam, Frr, přema
Komentáře (2)
Komentujících (2)