Jeď a slalom dobře zvládni
je to dřina však já vím
při pádu si na dno sáhni
jeď svým žitím na plný plyn
23.02.2021 09:27:31 | Clown
Děkuji za napsání.
Občas i hledám vltavín.
Já hrála si, že jsem jednou z víl
a ve Vltavě hledala moře.
A bylo mi dobře. A bylo mi dobře.
A pak to dobře zahalilo hoře.
A tak všem přeji,ať je jenom dobře.
23.02.2021 09:41:32 | mkinka