Možná duše najde ulehčení.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Možná duše najde ulehčení
i v noci bez spaní.
Jen s kočkou mazlení.
Možná přijde usmíření.
Bože, dej mi znamení!
Bože, přijmi hříšnici
a polib mě,
ať mám Tebe v duši i na líci.
Vždyť brečím v Tvé náruči.
Jsem stále Tvé dítě,
co občas žije v obruči.
Přečteno 217x
Tipy 17
Poslední tipující: Strom, Emily Říhová, Básník Karel, Rozmarýna, jenommarie, Z nitra, Frr, Psavec, P.Balam, Iva Husárková, ...
Komentáře (0)