Ač ve snu tě dál líbám a obepínám,
ač k tobě lnu ve svém žalu...
Vše marné! Každý chceme jinam
My dva nemůžeme býti spolu!
Tak zůstalo jen vzpomínání
na dech plný horkosti
a na něžné milování
Teď poddávám se marnosti!
Někdy je lépe jít dál,
i když to hodně bolí,
zas jiný aby s Tebou se smál
a vylepšil životní roli...
Hodně štěstí (*)
07.03.2021 19:55:46 | Emily Říhová
Když jeden zmizel, přijde jiný,
zas s jiným vyměníš si sliny,
jinému klín dáš k ochutnání,
tak proč ten smutek, sličná paní?
24.02.2021 17:53:19 | praetorian