Jituš, zrovna dnes vkládám smutnou báseň zemřelým rodičům:(. Ani nevíš , jak bych byla šťastná , kdyby ještě žili... přesto ze je tak těžká doba. Máš skype, atd tím si částečně taky pomáhám vídat vnoučka. Je mi taky nanic... všichni jsme okradení o svobodu, tak přirozenou, že si to jen těžko můžeme připustit, ze to může trvat ještě dlouho . Opatruj se.
25.02.2021 13:23:07 | Isla
ach mkinko...počkej kocimourko-zase se zvedne špinavá opona smutku a Ty se svým příslovečným elánem vkročíš do Světla ST* :-D*
25.02.2021 11:55:08 | Frr