Taky se z toho jednou zeseru ;-)
13.03.2021 19:40:26 | Slav Milo
nicotu světlo udolá...prosím Tě už se klidně zas hoď do gala***:-D*
13.03.2021 13:10:55 | Frr
Šla jsem k matičce Praze,
aby mě poradila,
jak žít blaze.
Dlažební kostky
dávaly odpověď.
Byla jsem plná a necítila šeď.
Zase ta Praha promluvila
a já zas žila.
Smítko oprášila.
Děkuji za úsměv na dálku.
Jsem tady a mám pražskou obálku.
13.03.2021 13:15:57 | mkinka