Kde světlo, kde tma,
nad vrcholky mraků?
Kde zůstala má
pohádka zázraků
u samoty hvězd –
na konci mých cest?
Samota hvězd na mě pěkně dýchla. Milá miniatura plná otázek, na které si člověk smí odpovídat pouze sám...
16.03.2021 11:36:34 | Měsíčník
Tam svítí stále
jen někdy za mraky
tam svítí stále
tak nač ty rozpaky**ST ;)
Pěkný den milý Anokulte vám přeji*
16.03.2021 10:27:40 | jenommarie