Spousta slov.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Spousta slov napsat se nedá.
Báseň bloudí a hledá.
V samotě najde dárce i obhájce.
Jaké nám život dává lekce?
Obejmeme se!
Usmiřme se!
Ať zmizí smutné obrazce
a spory řeší se jako v pohádce!
Já vím, jak je těžké!
Ať alespoň jedno srdce je kolébané,
básní pohlazené a potěšené.
Prosí slzy převeliké!
Každému náruč posílám
a sebe dávám.
Moc toho neumím.
Ale vděčná, že přijít smím.
Dobře je mi, že i sním.
A časem snad odejde i můj splín.
Vím i vím.
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, sovaa, Iva Husárková, Akrij8, Psavec, Vivien, WWW, Amonasr, MrPterodaktyl
Komentáře (2)
Komentujících (2)