Nebojím se smrti.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Nebojím se smrti.
Bojím se, že ztratím
Tebe a Tebe.
Každý je dar z nebe.
Nebojím se o sebe.
Na mě nesejde.
Bojím se svých chyb,
že pro ně nenaleznu klid.
Smrti se nebojím.
Stejně mě jednou čeká.
Ra ta! Ra ta!
Napíši malý rým
a k vám se přiblížím.
To pro mě dar.
Vím a vím.
Bez vás žít neumím.
Obejmout všechny smím?
Přát všem mír!
To můj cíl!
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: Ijcro, Amonasr, Majda, Frr
Komentáře (0)