Stmívá se...
Anotace: … a ty odcházíš...
Nenechávej mě prosím samotnou,
budím se hrůzou a prázdnotou!
Deset let jako půlhodina,
tím vším jenom já jsem vinna?
Proč skončit to takhle musí?
Mně láska k Tobě neopustí!
Přečteno 230x
Tipy 9
Poslední tipující: Alice Ptáčková, Emily Říhová, přema, mkinka, Protos1182, Psavec, WWW
Komentáře (1)
Komentujících (1)