Anotace: ...
Myslela si, že to zvládne
Neplést mezi ně emoce
Myslela si, že to zvládne
Zůstat jen u erekce
Myslela si, že to zvládne
Intimnost bez intimity
Myslela si, že to zvládne
Tehdy s notnou dávkou naivity
Myslela si, že to zvládne
Když emoce své spoutala
Myslela si, že to zvládne
Než ho znovu potkala
...ptoto se prostitutky chovají k mužům tak odpudivě...aby se muž nezamiloval...;-) ne jen šovinistický vtip...
08.04.2021 15:23:03 | Marten
Myslela si, že to zvládne
Když u Tinderu zívala
Málo kdo však s časem mládne
A tak jenom kočkám zpívala
07.04.2021 21:09:20 | Panda v houbičkách