Anotace: začínám být pesimista
Děkuju za komentáře .. mě osobně se tahle báseň líbí pouze obsahem (až moc pravdivým) ale ne tím, jak je to napsaný .. ale fakt díky za komenty
23.04.2007 21:51:00 | Sammi-Kielli
Jsi sama kdo najít musí proč žít
Že volíš větvící se cesty, kudy jít
Důvodů najít můžeš více než dost
Lidi, věci, místa, to vše co přináší ti radost
Leč jako by ses chtěla před tím schovávat
Uzamčená kdesi mimo tenhle svět
Stačí se rozhlídnout kolem a zjistit
Pak zas rozkveteš jako jarní květ
Nenech nikdy zmizet to, co září v tobě
I přes vše co potkalo tě, a potká
Život není o jen smutku ani jen o radosti
A určujeme si ho velkou měrou sami
Tak na to nikdy nezapomeň, moje milovaná Sammi ;-) :-*
05.04.2007 10:54:00 | Voiceless.Messenger