Přišel den, kdy na nebi přibyla hvězda.
Hvězda zářivá s velkým srdcem.
Hvězda s kytarou v ruce a krásným hlasem.
Přibyla druhá.
Hvězda plná lásky.
Hvězda barevná, veselá jako duha.
Dvě hvězdy teď na noční obloze svítí.
Nejzářivější ze všech.
Jednou přijde čas, kdy se všichni na nebi rozzáří.