Nevinná
nevinná
přesto cítí vinu
smyslná ústa
plná nevyřčených slov
možná by zněla v kostelích
za sykotu planoucích svící
stoupala vzhůru na kůr
dotýkala se klenby kupolí
odtud
padala neslyšena
němě a odevzdaně
na studenou dlažbu
jako zářivě bílí
ranění ptáci
plačící purpurové slzy
s ubitou touhou
po svobodě
Přečteno 288x
Tipy 21
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, enigman, piťura, Veršotepec, Karin Misařová, jenommarie, Marten, kaše, WWW, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)