Poslední sbohem
Tvé ruce beru mlčky do dlaní,
díváš se krásně zvláštně,
řekla bych, že miluješ mě,
ale to asi přeháním.
Líbám tě a hladím po vlasech,
tvé oči mají moc smutný ráz,
po všemožných nemožných pokusech,
miluje jen jeden z nás.
Mé prsty kloužou ti po tváři,
oboustranná láska - o tom sníš,
v očích ti něco zazáří,
šťastně se ale netváříš.
Není to láska a ani touha,
v očích se ti třpytí slzy,
zbyla lítost - jediná, pouhá,
a prý tě to moc mrzí...
... Až bolest ze srdce dostanem,
pak budem milovat zas.
Přečteno 228x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Veršotepec, mkinka, jenommarie, Rozmarýna, Iva Husárková, Ijcro
Komentáře (3)
Komentujících (3)