Stísněná jak mezi řádky
tak malá
navenek zdá se být stejná
stálá.
Uvnitř jak bouřka, krupobití
rozervaná
stále čeká na zašití
co nejde spravit žádnou nití.
Zima teď proudí v žilách
však nezamrzá
jindy tak veselá, svá bývá
občas drzá
v očích jiskra co byla chybí
plnit by se měli sliby.