Světy
Jsou světy ve kterých chceme žít
A někdy jich je víc
Lákavé tančit na hranici, že?
S vervou a odhodláním padáme
Dobrovolně a nevědomky se sami trápíme
Za dva světy, které chceme žít
Život bere osobní ohodnocení
Ve formě vlastního štěstí.
Přečteno 170x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)