Anotace: ...
Za mě až překvapivě velmi hluboce pojatý text, který by zasloužil trošku delší pojednání nebo dokonce úvahu na toto téma :o) Určitě bych se toho nebál, když už má člověk takové myšlenkové procesy blížící se k určitému pochopení nebo prozření... Měl by je více prozkoumat, protože se tu dost blížíš popisu skutečnosti, která je základem života a našeho bytí :o)
28.04.2021 15:43:33 | Crazymike