Anotace: ...
Četla jsem citát..
*
Buď pojď ke mě blíž
nebo odejdi,
ale nezůstávej uprostřed
..to mě vyčerpává.
*
Myslím že má co do sebe..
Ale těžké je rozhodnout
když ucítíš naději..člověk ji vidět zkrátka chce..že snad.
;) opatruj se*
30.04.2021 20:10:40 | jenommarie