Anotace: ve víně je prej pravda, byla bych radši, kdyby v něm bylo něco jinýho. verše na počest samozvanýho krále světů v kruzích pod mýma očima.
Vyhoření pondělní noci.
Od nápoje sladkého moku ke kyanidu. Tři etapy. Eufórie, na (nakloněnou) rovinu a zlom. Ach, ta prevence. A kde jsou ty zatracený pudy!
04.05.2021 21:40:42 | šerý
Proč tak chmurné?
04.05.2021 16:27:54 | Protos1182