úsměv pod závojem myšlenek
v čekárně snů
létají kolem se zlomenými křídly
touhou srostlými
šeptají
švitoří
tančí
jiskří
víc a víc hrají na harfu duše
po objetí touží
pak popraskají horkem kůže
jako popcorn cukrem zalitý
zeleným
červeným
žlutým
bláznovství s rolničkami smíchu
úžasný obraz nejlepší na konci jako bys rolničkou zacinkala radoST :-))
10.05.2021 02:56:51 | Iva Husárková