Krátký nový život

Krátký nový život

Anotace: Na chvíli, leč přece (:

Svoje city vylijeme
klepy v klávesnici
ve videích zažijeme
život na vesnici...

Ve videích zažíváme
dobrodružnou krásu.
Mrtvé tělo posíláme
pro falešnou spásu...

Život začneme žít nyní,
pryč už z vleku doby!
Z líných lidí teď jsou jiní!
Na hloupé jdou mdloby.

Teď konečně na krátký čas
znovu život začne!
V poušti volajícího hlas
síly nabyl značné.

Autor Roser, 26.05.2021
Přečteno 142x
Tipy 13
Poslední tipující: paradoxy, mkinka, Emily Říhová, Elis1ě, Psavec, Rozmarýna, Amiradi, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad ten hlas své síly jen tak nevzdá se
ať naživo můžem obdivovat se světa kráse.
Krásný den, Rosere :)

27.07.2021 16:04:14 | Emily Říhová

Děkuji moc za milý komentář a zastavení, milá Emily (=

31.07.2021 22:05:36 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí