Svazování
Pohledy mezi světy
A horkost po těle
Hraješ si se skleničkou na baru
A v duchu svlékáš mě
Svázaná dokonalou iluzí
I pouty k posteli
Nechávám se vším unést
Tak jako ty
Sobecky mě mámíš
Především v pátek
Drsná romantika a světla touhy
A já říkám dost..
.. když neumíš uspokojit duši.
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Pettie, Iva Husárková, DonBirell
Komentáře (2)
Komentujících (2)