Zloději
bezedná sklenice hořkého nápoje,
bez žízně, s úsměvem pijeme z nutnosti,
dolévá konvence - učitel bolesti
bídníci nachází falešné ctnosti
vladaři morálky dokáží ovládat
ozvěny lítosti našeho vědomí
svoboda - iluze naivních otroků
utíká před námi v paprscích svědomí
povídám přestaňte, zloději nynějška
poplašné sirény hučící se slovy
zapálit papíry šířené mudrci,
přelomit propisky píšící proslovy
Přečteno 193x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Psavec, šerý, Frr, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)