Dopis v lahvi
pustý ostrov beze slunce
písek sypký jakož časy
stejné bití ztuhlé vlny
stejně tiché větru hlasy
zvadlá tráva, mrtvé zvěře,
chudá hlína, shnilé stromy,
prázdno v duši, prázdno kolem
žádné city, žádné domy
dřevu palub dálných lodí
těžko mohu někdy scházet
navždy zavřen skončí dopis
který budu v lahvi házet
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Pittoresque, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)