Líbí se mi celkem jak píšeš a o čem, čeština a matika ti jde. Inteligence asi nechybí, takže potenciál je :) Možná bych tam tu hlavní pointu více rozvedl třeba klasickými věcmi jako přirovnání, metafory, metonymie nebo symboliku a tak, ať ten text nevypadá jako proroctví z bible :) Ale to mi jen napadlo a ber to s nadhledem, že k (mé) dokonalosti tomu něco chybí, ale sám nevím přesně co, třeba časem to zjistím(e) :)
28.06.2021 16:55:41 | Ray Magini
Fíha, pokorně děkuji za takové uznání i za rady. Přiznám se, že básně jsem psal bez ambice někoho nadchnout - původně čistě pro sebe; až dodatečně jsem se rozhodl je zveřejnit, což postupně bez úprav učiním. Nicméně do budoucna si tyto tipy vezmu k srdci, tak tomu prosím chvilku dejte :)
29.06.2021 00:10:31 | Nao Kinjú