Další báseň do nebe.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Babička 2021.
Píši Ti báseň.
Stýská se mi.
Jsem malá holka.
Řádky se slzami.
A ty se jen díváš
a hladíš mě
a konejšíš mé rány.
Holčičko, přece neodnesou Tě vrány.
Zima už není dávno tady.
Jsi nahoře a já tady.
Jenom slzy.
Ty přicházíš a sestupuješ
a samotu mou osvětluješ.
Jsi posel v duši mé.
Miluješ z každého dne.
Miluji Tě volám do nebe.
Nebe nikdy nezebe.
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)