Je to zvěrstvo, když to ti spratkové posprejují. Tak cenná stavba započatá samotným králem v r.1357 a dokončena 1402. Tohle může udělat jedině totálně vypatlaný hovado. Bohužel se to nedá uhlídat a možné záznamy kamer stejně pachatele neodhalí, protože jsou maskovaní - kapucemi...Z toho kamene se barva odstraňuje velmi špatně a budou s tim mít hodně práce. Tohle je opravdu šílenost a potrestal bych velmi přísně..
09.07.2021 16:32:09 | Krahujec
Já jsem se narodila v Praze a tak mě to o to víc bolí. Děkuji za milé napsání a připojení. Přeji klidný večer.
09.07.2021 18:09:55 | mkinka