Anotace: Z šuplíkové sbírky a věnovaná těm nejhodnějším kamarádům, co mě mají tady rádi
Další co zaujmula mysl otevřenou...
23.07.2021 21:45:16 | AngelDerring
Moc děkuji. Jsem otevřená kniha, protože věřím, že to pomůže druhým. Vyplakala jsem se tady.Báseň mého pravdivého já.
23.07.2021 21:48:05 | mkinka
Jituško,je to někdy těžké.Psychosomatické stavy jsou mi známy, neboť jimi trpí-naštěstí jen někdy, můj manžel.Stojí mě to potom hodně sil,abych mu to pomohla zvládnout.Já jsem spíše takový smíšek-neposeda .-)
Tvé Duši přeji klid a mír.To je to nejdůležitější.Opatruj se.
..ST..
13.07.2021 22:15:47 | Jaruška
Děkuji moc. Já jsem otevřela toto téma, protože jsem si potřebovala ulevit.
Ono pak je to lehčí, když člověk na to není sám. A tak to tady mám a tak cítím, svou rodinu, a proto bez strachu tu mluvím i o svých trápeních. Děkuji za pochopení.Přeji příjemný start do nového dne. A děkuji za podanou ruku.
14.07.2021 06:40:31 | mkinka