Zpověď.
Anotace: Z šuplíku těm nejhodnějším kamarádům 2021.
Jsem pořád malá holka,
co věřila na pohádky,
i když slyšela hádky.
Z larvy hladila motýla
a z temnoty si zpívala.
Ten slogan chtěl v tichosti žít
a v míru svou cestou jít.
A tak zpívám la a la.
To svoje něžné tra la.
Slzy padají do klína.
Tam vlídná peřina.
Utíkám k vám.
Pro nádech a sílu.
V sobě mám stále víru.
Říká se, že naděje umírá poslední.
A já, že týden nemá jen sedm dní.
Nemám náladu pohřební.
Jsou tu slova
a stále je čas na kámen náhrobní.
Jsem žena nevšední.
Chtěla bych pro vás čarovat,
ale nikdo zázraky neumí.
Pocta vám, že jste se mnou vy.
Bez vás obava.
Díky vám vláha v duši nastává.
Pokoj převládá.
Vy všichni jste ze zlata.
Přečteno 200x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., kudlankaW, Amonasr, Psavec, Marten, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (3)