Stojím nahá tam
kde raz tvorili
sme rodinu
tak čistú a nevinnú.
Ráno zobúdzam sa sama,
z rádia nehrá sladká neha
tak ako vtedy,
keď k posteli rozkoše
nosil si mi kvety.
Na vlakovej stanici
už sama s kufrom bojujem,
a nie len s tým.
S tebou odletel
poriadok i rád.
Kde sa to zlomilo,
to dnes už presne netuším,
spomienky hluším
v hlasitej hudbe,
takej,
ktorá mi ťa nepripomína.
Cejtim potenciál, takže něco pro inspiraci a ukázku, jak to jde v podobným duchu o něco líp: https://youtu.be/RE9crDwbOoY
Neni zač.
24.10.2021 21:10:42 | Nikotin
Tak tohle je zvučné!
23.07.2021 22:43:19 | AngelDerring