Architekt vlastní zkázy
Anotace: Temná syrová poezie
Jsem architekt vlastní zkázy
jenž v hlavě nosí vizi,
jak tužku mezi oči vrazí,
jen vyndat jí musí cizí
Ze strmých skal,voda stéká
jen ptákům teče krev do peří
v údolí rozlila se rubínová řeka
jež s lidmi o holý život soupeří
Jsem architekt vlastní smrti,
jenže bez tužky a výkresů
má vlastní vize mne škrtí
když svůj plán jí přednesu
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (3)