Touha nebýt sám
Připadám si všem na obtíž
v sobě mám skrytý strach.
Lidi mi míří čím dál níž,
a mé sny se mění v prach.
Toužím po lásce jak nikdo jiný,
proč ji nemůžu mít též.
Toužím po úspěchu v naději,
že budu všem rovněž.
Láska je bolest, strach a tíseň,
nevidím dopředu nemám-li píseň.
Nevidím dopředu, láska mě bolí,
je to jak kdyby mě přetáhli holí.
Zloba, strach a smutek se pere,
koukají na mě všichni nepřátelé.
Je to jak kdyby se zastavil svět,
dál už nic není, nemůžu zpět.
Přečteno 244x
Tipy 11
Poslední tipující: Sstano, Iva Husárková, Psavec, J.P.Jacques, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)